Reklamní sdělení
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Podvladařksá HAf dílna e-shophttps://kogitoeaster.websnadno.czRuční výroba obojků a vodítek z biothanu a hexy
tvarohové bramboráky
Tradiční pokrm z Čech a Moravy.
Potřebujeme následující ingredience:
- 1 kg brambor
- 250 g tvrdého tvarohu
- 1 cibule
- 2 vejce
- 2 lžíce hladké mouky
- sůl
- pepř
- olej na smažení
Postup:
- Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno.
- Cibuli oloupeme a nasekáme na malé kousky.
- Tvaroh rozdrobíme vidličkou na menší kousky.
- Brambory smícháme s cibulí, tvarohem, vejci a hladkou moukou.
- Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
- Směs necháme odpočinout asi 10 minut.
- Na pánvi rozehřejeme olej.
- Lžící nabíráme směs a vytvarujeme kulaté placičky, které vkládáme na pánev.
- Smažíme z obou stran do zlatova.
- Hotové bramboráky vyjmeme z pánve a položíme na ubrousek, aby se zbavily přebytečného oleje.